ΒΙΟΤΕΝ και συνεργάτες

ΒΙΟΤΕΝ και συνεργάτες

Στο πλευρό του ομίλου BIOTEN  βρίσκεται πλέον και η Αυστριακή εταιρία Genol, η μεγαλύτερη Αυστριακή εταιρεία, μέλος του Ομίλου RWA, στη διακίνηση και εμπορία συμβατικών καυσίμων και βιοκαυσίμων wood Pellet – agro Pellet.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες την εταιρείας μας, δεν σταματούν εδώ. Ο όμιλος εταιρειών ΒΙΟΤΕΝ, συνεργάζεται με το Εθνικό κέντρο έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης και με το κέντρο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τόσο για την έρευνα και την πιστοποίηση Pellet, όσο και την συμμετοχή σε ενεργειακά projects βιομάζας.

Η έρευνα και η ανάπτυξη των προϊότων μας αποτελούν βασική αρχή μας. Έτσι, ο όμιλος συμμετέχει, επίσης, σε προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης νέων καινοτόμων προϊόντων τα οποία ακολουθούν την διαδικασία “torrefaction” και απευθύνονται σε μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Στον τομέα εμπορίας Pellet μέσω του οργανισμού GENOL, έχει πρόσβαση σε εργοστάσια παραγωγής σε όλο τον κόσμο και δυνατότητα μεγάλου όγκου εισαγωγών ανάλογα με τις ενεργειακές ανάγκες της κάθε βιομηχανίας  και μπορεί να καλύψει πλήρως τις όποιες απαιτήσεις της σε βιομηχανικό Pellet. Λαμβάνει επίσης μέρος σε όλα τα συνέδρια Βιομάζας που πραγματοποιούνται σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις στον κλάδο, σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο της AEBIOM ( European Biomass Association ).

Στον τομέα των logistics ο όμιλος διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μπορεί να καλύψει πανελλαδικά οποιαδήποτε παραγγελία.

genol_logo

Επικοινωνία

location

Αλυκές Κίτρους, Πιερία

mail

info@biotennull.gr
sales@biotennull.gr
account@biotennull.gr

phone

+30 23510 71999
+30 6975160750

genol

+30 6986522298
psales@biotennull.gr